TLI NV
TLI NV
   
   
welkom

Welkom!

TLI NV is sinds 1996 actief op de Belgische markt en is een van de meest succesvolle en leidinggevende bedrijven in het promoten van telefoon en sms entertainment diensten. Deze diensten worden aangeboden tegen een verhoogd tarief. TLI NV werkt voornamelijk in opdracht van de Ierse firma Translease International Ltd.

Translease International Ltd. is opgericht in 1993 en heeft in een aantal Europese landen en in Australie kontrakten met de diverse telecom bedrijven ter plaatse.

Door haar lange en serieuze staat van dienst heeft TLI NV een uitstekende reputatie opgebouwd en werkt al vele jaren samen met een aantal toonaangevende Europese bedrijven die Internet diensten en mobiele (online) produkten aanbieden. Een heel scala aan mobiele en online applicaties staan ter beschikking.

Maandelijks besteed TLI NV in opdracht van Translease International Ltd grote advertentiebudgetten in de klassieke media. Hierdoor heeft TLI NV een goede relatie met de diverse uitgeverijven van dag, week en maandbladen als ook met de aanwezige commerciele TV zenders.TLI NV

Burgemeester Kenisstraat 1
2910 Essen

Tel.: +32 3 670 0120
Fax: +32 3 670 0129